Girella

Girella a Fornettitől  a pogi.hu kínálatában
Kosárba vele!
1 990 Ft
/kg
-+

Tuti füles

Termék leírás

Fornetti kakaós girella:pehely könnyű, omlós leveles tésztából készült jellegzetes tekercs kakaós (csokis) töltelékkel a Fornetti édes pogácsa, édes aprósütemény választékából, mely kg-os rendszer szerint rendelhető, ínycsiklandó édes péksütemény.

Ez a finomság a Fornetti pogácsa, aprósütemény választékának igen kedvelt tagja, különösen az édes ízvilág barátai számára sütjük, a fiatalság nagyon szereti, de a felnőttek is szívesen választják.

Kóstold meg Te is, ehhez csak egy gyors, egyszerű és biztonságos (folyamatosan tájékoztatunk megrendelésed állapotáról) online pogácsa rendelés szükséges és a Te számodra frissen sütve az étel kiszállításra útra kel, a megjelölt időpontban pontosan csenget Nálad az ételfutárunk.

Szívesen látunk üzletünkben is, ahol a Fornetti pogácsa (sós, édes), apró sütemény, szendvics, péksütemény, pizzaszelet választéka vár, akár a megrendelésed személyes átvétele céljából is!

Kapcsolódó Okosságok

Fornetti rendelés, Fornetti aprósütemény rendelés
A Mennyei Ízeknél, azaz az online pogácsa forrásnál nem csak Fornetti teljes választékát lefedő pogácsák, azaz édes és sós Fornetti aprósütemények ,...
Pogácsa ingyenes házhoz szállítással
Aki először vásárol a pogi webshopban ingyenes házhozszállítást kap, Budapest vagy Budaörs területén (ezek feltételeiről itt olvashatsz részletesen:...
A mák jótékony élettani hatásai
Ne ódzkodj tőle! A mák kedvező élettani hatásai    
A mogyoró hasznos élettani tulajdonságai
Jótékony élettani hatások mogyoróban  
A fánk rövid története
A fánk, mint péksütemény  
A méz jótékony egészségügyi hatásai
A méz jótékony hatása ősidők óta ismert, nem véletlenül illetik az “Istenek eled

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: